Menu

Koncept pametnog življenja

Sustav pametne kuće/stana (Smart Home) podrazumijeva skup pametnih uređaja povezanih u zajedničku mrežu pomoću kojih jednostavno, kad želimo i odakle želimo, telefonom ili tabletom, upravljamo svojim stambenim prostorom. Umrežena je rasvjeta, klimatizacija, grijanje, sigurnosni sustavi zaštite u obimu koji vi odredite. Dodatno, iako nismo fizički prisutni, moguće je i stalno nadgledati prostor, kao i primati obavještenja o svim potencijalnim opasnostima ili nepravilnostima u vašem domu.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, Smart Home sistem pruža brojne prednosti i život čini značajno jednostavnijim i sigurnijim. Kao što danas teško možemo zamisliti život bez mobitela, tako i oni koji su instalirali ovaj sistem, smatraju taj korak logičnim, i čak neophodnim.

Daljinsko upravljanje sustavom

Svoj pametan stan možete lako provjeravati s bilo koje lokacije telefonom, tabletom ili računalom.

Ušteda energije

Pametan stan pomoći će vam da ostvarite značajne uštede energije. Grijanje ili klimu, spuštanje i dizanje roleta, uključit ćete ili isključiti daljinski, prema potrebi, i prema željama i vašoj osobnoj procjeni. Ako vas nema nekoliko tjedana u stanu, zimi, možda ćete poželjeti uključiti grijanje 24 sata prije nego dođete doma. Ili, klimu u stanu želite upaliti dok ste još u uredu, pola sata prije povratka. Dakako, može se podesiti i automatsko isključivanje, na primjer, rasvjeta se može gasiti kada niste u prostoriji. Vi ste gospodar vaše potrošnje energije, vaših potreba i vaših računa, a pri tome se upisujete među one koji se odgovorno odnose prema klimatskim promjenama. Ovakva ušteda energije postaje sve više standard ponašanja i civiliziranog načina života.

Visok nivo sigurnosti doma

Ugradnju senzora za otkrivanje dima ili poplave, senzora za vrata i prozore, IP kamere i drugih uređaja koji pružaju maksimum osobne sigurnosti, i sigurnosti imovine, nije potrebno niti objašnjavati. Sistem vam omogućuje najbržu moguću reakciju i na nezgode, ali i druge neželjene situacije u vašem domu. Vaš pametan stan odmah reagira na potencijalne opasnosti i obavještava vas o tome.

Komfor

Uz pametan stan svakodnevni, rutinski poslovi mogu se riješiti jednim klikom na telefonu ili jednom glasovnom komandom. Uživajte svoj život i svoj stan - sustavu možete naložiti da podesi odgovarajući svjetlosni ambijent za gledanje filma, pusti vam omiljenu glazbu, provjeri jesu li sva vrata zaključana i sve na broju kad idete spavati, a da se ne dižete, ili ujutro, dok se budite, ili prije buđenja, podigne roletne. Priuštite si svoj život na najboljem nivou svugdje, ali prvenstveno ui svom domu.

Contact

Budimo u kontaktu.

Možete nas kontaktirati telefonom: +385 98 92 99 751,
emailom [email protected], ili popunite formular ispod:

Send Us A Message
Slanje poruke u toku. Molimo sačekajte...
Molimo popunite ispravno sva tri polja.
Server error: Poruka nije poslana. Molimo probajte ponovo za par minuta.
Poruka je uspješno poslana! Hvala Vam na Vašem interesu.
Headquarters

Obrovnica 66
43000 Bjelovar
Croatia

Istrian Office

Regi 72
52203 Medulin
Croatia

Phone

+385 98 92 99 751